Ţicleanu: „Ne-am speriat degeaba de CFR Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, după un joc controlat de olteni, care i-a mulţumit pe oficiali. Antrenorul Aurel Ţicleanu susţine că echipa este doar la jumătate din nivelul pe care şi l-a propus să-l atingă.

După remiza cu campioana CFR Cluj, din prima etapă, tehnicianul Craiovei a primit sute de telefoane de felicitare. Primii care l-au sunat au fost Balaci, Ştefănescu, Cârţu şi Purima, foşti colegi de echipă, pe care Ţicleanu îi consideră ca fraţii lui şi pe care i-a asigurat că Universitatea va avea un sezon mult mai bun.

Suntem doar la început de drum, iar primele semne sunt îmbucurătoare. Ne aflăm cam la 50 la sută din potenţialul pe care mi l-am propus să-l atingem, dar putem avea o marjă de progresie foarte mare. Putem creşte foarte mult. Băieţii trebuie să formeze un grup unit şi au înţeles. Ăsta este şi atuul CFR-ului, disciplină şi unitate. Aşa au reuşit să domine fotbalul românesc în ultimii trei ani", a spus Ţicleanu.

„Mi-a fost frică de CFR Cluj"

„Chiose" a recunoscut că s-a temut foarte mult de meciul cu CFR Cluj. „Întâlneam o echipă foarte puternică, de Champions League, care în urmă cu o săptămână făcuse instrucţie în prima repriză cu o altă echipă de top, Unirea Urziceni. Avusese amicale mai multe şi mai tari, aveam toate motivele să-mi fie frică. Nu erau o echipă oarecare, aveau jucători supervaloroşi şi, cu toate astea, ­i-am dominat, ­i-am închis bine. Până la urmă, ne-am speriat degeaba de CFR Cluj, dar dacă nu făceam presing, lucrurile ar fi stat altfel", a precizat Ţicleanu.

Noi ne-am aflat la primul meci de 90 de minute, iar pe jucători îi bombardasem cu idei noi ­într-un timp foarte scurt", a explicat antrenorul Ştiinţei motivele îngrijorării sale.

Contre între Mititelu şi Mureşan

Adrian Mititelu a luat foc la finalul jocului, acuzându-l pe centralul Alexandru Tudor că nu le-a dat oltenilor un penalty. „Am avut cel puţin o lovitură de la 11 metri, am vorbit şi cu observatorii. A fost viciere de rezultat!", a „tunat" şeful „juveţilor".

În replică, clujenii spun că Tudor a arbitrat ireproşabil. „Greşeli majore au fost la meciul de la Târgu-Jiu, unde s-a anulat un gol valabil, nu la meciul nostru. A fost un arbitraj marca Tudor. Fără probleme", a spus Iuliu Mureşan. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite