Craiova: Terenuri de sport în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Terenuri de sport în centrul oraşului
Craiova: Terenuri de sport în centrul oraşului

Craiovenii care vor să se relaxeze în weekend făcând sport, au la dispoziţie, începând  de mâine, terenuri de baschet şi fotbal pe strada A.I. Cuza amenajate de Primărie.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, Instituţia Primarului Municipiului Craiova lansează sâmbătă, 01 august 2009, campania „Punem oameni şi lucruri în mişcare”. În cadrul acestei campanii, în perioada august 2009 - octombrie 2009, la sfârşit de săptămână,  în zona centrală a oraşului vor fi amplasate terenuri de street-ball –destinate practicării meciurilor de baschet şi terenuri de fotbal.
Începând de sâmbătă, 01 august 2009, pe strada AI Cuza vor fi montate primele două terenuri de sport din totalul de patru, respectiv cele de street-ball, urmând ca de sâmbătă, 8 august 2009 să fie amplasate şi terenurile de fotbal. Terenurile vor fi disponibile pentru iubitorii acestor sporturi, în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 09.00 – 23.00.
Vor avea acces liber tinerii de până la 14 ani pe terenurile de fotbal.
Pentru participanţii la jocurile de baschet  nu există limită de vârstă.
Persoanele care vor folosi aceste terenuri sunt rugate să respecte regulile jocurilor, în spiritul fair-play-ului şi să păstreze în bune condiţii terenurile de joc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite