Craiova: Terenuri de fotbal pentru copii în centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Terenuri de fotbal pentru copii în centru
Craiova: Terenuri de fotbal pentru copii în centru

Tinerii de până la 14 ani care sunt pasionaţi de sportul-rege pot juca gratuit fotbal pe terenurile care vor fi amplasate de Primărie pe strada A.I.Cuza.

Primăria anunţă că mâine, de la ora 12.00, pe cele două terenuri de fotbal are loc un meci demonstrativ susţinut de jucătorii de la echipa de copii şi juniori CS Barcelona.

În acest fel va continua campania „Punem oameni şi lucruri în mişcare” lansată în urmă cu o săptămână de Instituţia Primarului Municipiului Craiova. La eveniment vor fi prezenţi şi foşti componenţi ai Craiovei Maxima.

După partida demonstrativă, va fi permis accesul gratuit pe teren pentru practicanţii jocului de fotbal cu vârsta de până la 14 ani.

În perioada august 2009 - octombrie 2009, la fiecare sfârşit de săptămână,  în zona centrală a oraşului vor fi amplasate două terenuri de streetball, destinate practicării meciurilor de baschet şi două terenuri de fotbal.

Terenurile vor fi disponibile gratuit pentru iubitorii acestor sporturi, în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 09.00 – 22.30. Pe terenurile de fotbal vor avea acces liber tinerii de până la 14 ani, iar pentru participanţii la jocurile de baschet  nu există limită de vârstă. Persoanele care vor folosi aceste terenuri sunt rugate să respecte regulile jocurilor, în spiritul fair-play-ului şi să păstreze în bune condiţii terenurile de joc.

Amplasarea terenurilor şi meciurile pot fi anulate, în cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite