Craiova: Premieră cu buget „ridicol“, la Teatrul Elena Teodorini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Premieră cu buget „ridicol“, la Teatrul Elena Teodorini
Craiova: Premieră cu buget „ridicol“, la Teatrul Elena Teodorini

Amintindu-şi de spectacolele din anii ’80, actorul Teodor Ispas propunea în urmă cu mai bine de 9 luni punerea în scenă a operetei „Logodnicul din lună“. Timpul a trecut, ideea i-a fost acceptată, iar din actor, Teodor Ispas a devenit regizorul spectacolului.

 „Logodnicul din lună“ este o poveste de dragoste de Eduard Kunneke. „S-a mai jucat acest spectacol şi a avut un succes extraordinar la public. Libretul este foarte bine scris, acţiunea te ţine în tensiune“, spune regizorul Teodor Ispas. Numai de bine şi despre scenografie din partea conducerii teatrului. „S-a făcut cu un buget ridicol această premieră. Cu 2.000 de lei, practic din nimic, scenograful Răsvan Drăgănescu a reuşit să facă un decor sugestiv, ba chiar să conceapă două variante, una pentru scenă, una pentru deplasări“, precizează directorul Florian George Zamfir, dirijorul premierei.

Laurenţiu Nicu, actor şi coregraf


În opereta de diseară îl joacă pe Egon, iar în contextul premierei, Laurenţiu Nicu  este coregraful care a încercat să suprindă specificul fiecărui personaj în parte.  În „Logodnicul din lună“ sunt nouă actori şi solişti, care joacă, dansează şi cântă:  Magda Gruia – Negoescu, Marian Someşan, Ioan Cherata, Doina Sărsan, Teodor Ispas, Mihaela Popa, Paul Neagu şi Ionuţ Dumitru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite