Taxe nesimţite, pentru prostituţia la domiciliu. Oltencele îşi pun silicoane, ca să atragă clienţi de bani gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-urile din Oltenia abundă în anunţuri ale prostituatelor care îşi vând trupul pentru sume care ajung la 600 de lei ora.

Craiovencele promit reduceri de sărbători cu până la 20 %. Pe site-urile din Oltenia, numărul anunţurilor a crescut simţitor, în ultima perioadă. Tinerele, majoritatea studente, şi-au făcut din propria locuinţă adevărate bordeluri. Multe dintre ele, domiciliate în satele din Dolj, care au venit să studieze în Cetatea Băniei, au închiriat apartamente ca să îşi desfăşoare activitatea. Taxele aplicate sunt uriaşe, însă nu sperie clienţii dornici de senzaţii tari, chiar în Postul Crăciunului.

Postul Crăciunului, trăit în desfrâu

Alexandra P. (25 de ani) locuieşte în zona centrală a Craiovei. Tânăra spune că are un aspect fizic asemănător actriţelor de Hollywood: şatenă, ochi albaştri, 1,70 m, şi implant mamar nr. 95. Sunt şi calităţile care au determinat-o să câştige într-o oră cât un bugetar într-o lună. "Costă 300 lei ora sau 200 lei jumătate de oră. Totul are loc acasă la mine, pe lângă hotel Jiu.  Este totul igienic, pentru că am grijă în primul rând de mine, şi ofer discreţie maximă. Cer dreptul de a selecta clienţi. Lucrez non-stop, nu am vacanţă de Crăciun", ne-a spus Alexandra.

Criza nu a afectat industria prostituţiei

Mariana şi Valeriu S. sunt un cuplu de 28, respectiv 30 de ani, care s-a gândit să scoată bani frumoşi de pe urma oltenilor cu dare de mână. "Luăm 600 lei pe oră. Dacă este un client fidel, lăsăm din preţ. Până la 1 ianuarie facem reducere de 20%", ne-a spus Mariana. Denisa Vlad (24 de ani) spune că nu a scăzut preţurile în acest an, chiar dacă a fost criză. "Atâta timp cât am clientelă, nu văd de ce aş percepe taxe mai mici. Când n-o să mai meargă treaba, mă adaptez. Plus că eu am şi investit în silicoane...", ne-a spus olteanca.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite