Craiova: Tânăra împuşcată în cap a decedat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra Alexandra Iancu,împuşcată ieri dimineaţă, a decedat astăzi, la ora 10.40, în urma unui stop cardiorespirator.

Mai citiţi:

O tânără a fost împuşcată în cap de băiatul unui poliţist

Medicii au făcut eforturi să o readucă la viaţă, fără succes. Alexandra se afla în moarte cerebrală încă de aseară, după cum ne-a informat Mariana Trică, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Dolj. Părinţii fetei au fost în pragul leşinului la aflarea veştii decesului şi au declarat că nimeni nu le-a dat nicio informaţie cu privire la incident.

La casa unde s-a petrecut tragedia, pe strada Jieţului, la nr. 14, nu a răspuns nimeni, dar la etajul întâi, unde a fost găsită victima, fereastra era deschisă. Vecinii sunt încă şocaţi de întâmplare. „În urmă cu două-trei zile, soţia mea l-a văzut pe Cristian Ionuţ Dinu cum s-a dat jos din maşină, însoţit de mama lui. Tănărul ţinea în mână o armă“, a declarat Marcel Faur, un vecin.

Alexandra trebuia să susţină astăzi proba scrisă la limba şi literatura română. Nu o va mai face niciodată. Colegilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. „Am aflat abia ieri seară de nenorocire. Alexandra era o fată bună. Este greu de crezut că a fost un accident“, a spus Sorin Băltiţeanu, coleg al Alexandrei.

Poliţistul, amendat cu 5.000 de lei Tatăl tânărului Cristian Ionuţ Dinu, poliţistul Nelu Dinu, a primit o sancţiune de 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi i s-a interzis să deţină arme pe o perioadă de şase luni, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Adrian Căpraru. Acesta a mai spus că Cristian Ionuţ Dinu este cercetat în libertate pentru omor din culpă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite