Craiova: Tânăr din Băileşti, înjunghiat în inimă după o băută într-o bodegă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Miu, de 17 ani, din Băileşti, a murit aseară, după ce a fost înjunghiat în inimă de un tânăr de 21 de ani.

Victima a mers împreună cu doi prieteni la un bar din satul Balasan. Acolo se afla agresorul, împreună cu un vecin. După câteva pahare de băutură, a izbucnit scandalul. Ştefan Bînă a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Cătălin Miu direct în inimă, rănindu-i apoi şi pe doi dintre prietenii acestuia. După ce a fost lovit, tânărul a ieşit din bar, însă a murit chiar pe treptele localului.

Riscă până la 25 de ani de închisoare. „Agresorul a fost dus la audieri şi este cercetat pentru omor calificat. În urma scandalului, un tânăr a fost ucis, iar alţi doi au ajuns la spital. În funcţie de zilele de spitalizare ale victimelor, agresorul va mai fi acuzat de vătămare corporală gravă sau tentativă de omor. Bărbatul riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare“, a spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Rudele agresorului s-au adunat imediat în faţa Poliţiei Băileşti. „Copilul meu nu este vinovat. Au venit şi l-au luat de acasă. Nu mi-a spus decât că s-au bătut şi el a fugit“, a spus mama lui Ştefan Bînă. Rudele tânărului ucis au declarat că au fost anunţate că fiul lor a fost rănit. În momentul în care au ajuns în faţa barului, l-au găsit zăcând într-o baltă de sânge, respirând greu. Martorii au declarat că între victimă şi agresor au mai existat conflicte, Cătălin Miu fiind bătut în urmă cu câteva zile de Ştefan Bînă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite