Ţiganul care a jefuit o femeie în plină stradă a cerut instanţei să îi micşoreze pedeapsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţiganul care a jefuit o femeie în plină stradă a primit trei ani de închisoare
Ţiganul care a jefuit o femeie în plină stradă a primit trei ani de închisoare

Bărbatul  care a jefuit o femeie în plină stradă pe data de 20 aprilie a cerut din nou o amânare în procesul în care este acuzat de furt. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au stabilit un nou termen pe data de 11 octombrie.

Pe data 20 aprilie o  filmare în care o persoană accidentată e buzunărită de doi țigani a șocat pe toată lumea.Victima nu a vrut să depună plângere la poliţie de frică. Pe imaginile video se vede clar cum cei doi fură unele bunuri din geanta femeii.

Isam Mihalache şi Elena Iamandiţa au fost prinşi la scurt timp, după ce imaginile au apărut în presă. Doar bărbatul a fost arestat şi condamnat de Judecătoria Craiova la trei ani de închisoare cu executare. Femeia este cercetată în continuare în stare de libertate dintr-un singur motiv: a adus acte medicale din care rezultă că are probleme psihice.

Ţiganul care a jefuit-o pe femeie în plină stradă a făcut recurs nemulţumit de pedeapsa primită. Isam Mihalache a cerut instanţei să îi reducă ani de închisoare„ S-a reţinut că, profitând de neputinţa victimei accidentului de a se apăra, cele două persoane au sustras din geanta acesteia bunuri şi documente personale. Mai exact, femeia şi bărbatul au văzut cum victima a fost lovită de maşină, s-au apropiat de locul accidentului şi au luat geanta şi sacoşa victimei pe care le-au pus pe scuar. După aceea femeia a făcut paravan în faţa tânărului de 19 ani, care a umblat în bagajele victimei. Pentru că fapta a fost comisă în loc public, în sarcina tânărului s-a reţinut comiterea infracţiunii de furt calificat. Cu privire la femeia implicată în comiterea faptei s-a dispus disjungerea cauzei şi constituirea unui alt dosar, întrucât cercetarea acesteia nu a fost finalizată“ ne-a declarat procuror Nicolae Uncheşelu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Pe data de 13 septembrie a avut loc un nou termen în proces, însă avocatul bărbatului acuzat de furt a cerut o nouă amânare până pe data de 11 octombrie.

Elena Iamandiţaa mai fost cercetată în 2010 tot pentru furt. Judecătoria Craiova a dispus achitarea acestei şi internarea ei într-un centru medical, după ce şi atunci a prezentat instanţei mai multe acte medicale prin care dovedit că este bolnavă psihic.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite