TRAGEDIE PE ŞOSELE Cinci morţi şi 12 răniţi în stare gravă, după accidentele teribile din ultimele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane au murit şi alte 12 au ajuns la spital, în urma accidentelor rutiere din ultimele două zile.

Primul accident groaznic a avut loc sâmbătă, la ora 1.30, în localitatea doljeană Gighera, când doi olteni au decedat. Marius Pitică, de 23 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui autoturism Seat Ibiza, a pierdut controlul direcţiei şi s-a lovit de un autobuz staţionat pe marginea drumului, apoi a ricoşat în gardul unei locuinţe.

Viteză şi teribilism

Cei doi pasageri, tineri cu vârste de 19 şi 20 de ani, care se aflau pe locurile din spate, au murit. Şoferul şi pasagerul din dreapta, Viorel Sârbu, de 24 de ani, din Măceşu de Jos, au fost transportaţi la spital cu răni severe.  Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi pentru că cei care se aflau în maşină nu purtau centurile de siguranţă.

Un alt accident s-a petrecut aseară, în localitatea Almăj-Dolj, în urma căruia o persoană a murit şi alte cinci au ajuns la spital, în stare gravă. Poliţiştii au spus că şoferul unui autoturism Dacia Logan se deplasa dinspre Filiaşi către Craiova, când a încercat să întoarcă într-o zonă în care cele două sensuri de mers erau despărţite de o linie continuă. În timp ce efectua această manevră, a fost surprins şi lovit în plin de un VW Transporter. În urma impactului, şoferul Loganului a decedat pe loc. Alte cinci persoane, printre care doi copii, au fost rănite.  

Familie distrusă şi tineri morţi

Doi tineri au murit şi alţi doi au fost grav răniţi după accident rutier petrecut în jurul orei 14.00 pe raza comunei Brâncoveni-Olt. Din primele date se pare că şoferul maşinii, marca Renault Laguna a intrat în depăşire dar a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un pom. „Ei veneau dinspre Caracal şi au vrut să depăşească o maşină roşie, dar şoferul a pierdut controlul maşinii şi au intrat într-un pom. Aveau viteză foarte mare. Şoferul a murit pe loc“, a spus Cătălina Gheorghe

Alţi trei membri ai unei familii din Drobeta Turnu Severin au fost loviţi noaptea trecută chiar pe trecerea de pietoni de un taxi. Poliţiştii spun că şoferul avea viteza foarte mare. Victimele: tata, mama şi băiatul, au fost spulberate chiar la mijlocul străzii. Cei trei au fost transportaţi la spitalul din Drobeta Turnu Severin. Medicii spun că sunt în afara oricărui pericol.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite