TITULARIZARE 2011 Posturi rămase neocupate după prima etapă de repartizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţele publice pentru Dolj s-au desfăşurat în două centre de concurs din Craiova, la Şcolie „Nicolae Romaescu“ şi „Sfântul Gheorghe“.

Titularizabile în Dolj sunt 40 de posturi.  La Centrul 1, cel de la Şcoala 29 „Nicolae Romanescu“, s-au ocupat opt posturi, unul la Educaţie muzicală – artă vocală canto, unul la Geografie, unul la Chimie, cinci la Educaţie Fizică şi Sport. 17 posturi au rămas libere la Educaţie Muzicală – muzică instrumentală, la Liceul de Artă şi la Palatul Copiilor, la taraf, dans sportiv şi tenis de câmp.

La Centrul 2, organizat la Şcoala 24 „Sfântul Gheorghe“ a rămas un post de industrie alimentară pentru inginer şi unul de Pedagogie. „În acest centru s-au ocupat un post la alimentaţie publică, unul la industrie alimentară, trei de învăţători şi unul pentru profesor în centre şi cabinete de psihopedagogie“, a precizat Alexandrina Năstase, inspector şcolar general adjunct în cadrul ISJ Dolj.
Următoare etapă de repartizare este programată pe 29 iulie, iar atunci se vor putea înscrie şi candidaţii din alte zone al ţării, care au luat cel puţin 7 la examen.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE

Din cei 1.130 de candidaţi care s-au înscris în Dolj la concursul de titularizare din acest an 299 au absentat, 166 s-au retras, iar unul a fost eliminat.
Lucrări contestate au fost 122, dintre care 15 cu note între 4,50 – 4,99, şi tot atâte între 6,00 – 6,50.  Patru dintre notele mărite au sărit de 7,00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite