Craiova:A murit strivit de un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 52 de ani, angajat la Parcul Industrial, şi-a găsit în urmă cu două ore sfârşitul sub roţile unui TIR. Ion Ilie, conducătorul auto, a declarat că nu a văzut victima în oglinda retrovizoare şi din această cauză a lovit-o.

Medicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor
„Noi am ajuns la faţa locului, iar bărbatul era în moarte cerebrală. A făcut un stop cardio-respirator şi nu am mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa“, a spus Alin-Moraru Macovei, medic SMURD.

Colegii de muncă au intrat în stare de şoc

Oamenii au declarat că înainte cu cinci minute să se întâmple tragedia au vorbit cu victima. „În momentul când a fost agăţat de TIR, lângă el mai era un coleg. Acesta nu poate vorbi, pentru că a intrat în stare de şoc. Nu ne vine să credem ce s-a întâmplat, era un coleg bun şi muncitor“, ne-a spus Ion Vintilă, angajat la Parcul Industrial.

Şoferul TIR-ului nu îşi explică accidentul
„Eu am intrat cu TIR-ul în hală să descarc marfa şi i-am spus să mă dirijeze. Într-o fracţiune de secundă s-a întâmplat nenorocirea. Pe mine m-a anunţat un coleg să opresc că am lovit un om“, ne-a declarat Ion Ilie, conducător TIR.
Inspectorii ITM Dolj au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. „După ce vom strânge toate datele vom putea da şi un verdict. Cert este că omul a murit la locul unde îşi desfăşura activitatea, iar acest lucru se încadrează la accident de muncă“, a precizat Silviu Poenaru, inspector-şef  la Inspecţia Muncii ITM Dolj.

Oamenii legii fac şi ei cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate la Parcul Industrial.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite