Craiova: Fane Crişan cheamă Ştiinţa la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Fane Crişan cheamă Ştiinţa la TAS
Craiova: Fane Crişan cheamă Ştiinţa la TAS

Clubul oltean a avut câştig de cauză în litigiul cu fostul antrenor cu portarii, Ştefan Crişan, cu care se judecă de aproape cinci luni, dar acesta spune că va merge până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru a-şi căuta dreptatea.

Comisia pentru soluţionarea litigiilor a admis în parte cererea Universităţii Craiova de a-i rezilia contractul lui Crişan, respingând solicitarea clubului de a primi şi daune materiale de la acesta. Conducerea Ştiinţei susţine că antrenorul nu şi-a îndeplinit sarcinile contractuale şi că se impune rezilierea fără alte pretenţii financiare din partea acestuia.

La rândul său, tehnicianul invocă faptul că a fost demis şi susţine că mai trebuia să primească suma de 56.000 de euro care rezulta din contractul său. Cazul se află pe rol la comisiile din cadrul LPF de pe 15 martie 2009 şi pare să nu se încheie aici.
Este un abuz clar şi asta s-a simţit şi din comentariile comisiei. Nu poţi să spui că este un lucru de judecat, iar apoi să nu se mai judece“, a declarat Fane Crişan.

Acesta susţine că va face recurs, iar apoi se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne: „Îmi iau dreptul la muncă din luna martie. Nu e normal aşa ceva. Domnul Dragomir susţine că la LPF comisiile sunt independente, dar nu pare deloc aşa. Eu o să merg cât se poate de departe. O să fac recurs, iar apoi voi ajunge şi la TAS“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite