Meci de risc maxim. Sute de jandarmi şi poliţişti dislocaţi pe "Oblemenco"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la partida de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FC Sportul Studenţesc, de sâmbătă, 28 august, meci considerat cu un grad ridicat de risc.

Oamenii legii care vor fi prezenţi la această manifestare sportivă vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului cât şi pe traseele de afluire/defluire a spectatorilor. Numărul forţelor de ordine se ridică la 444: 274 jandarmi, 43 poliţişti, 20 poliţişti comunitari, 107 agenţi de pază. Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

" Accesul publicului în stadion va fi permis de la ora 17, iar începând cu ora 16 se va interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive. Cetăţenilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice nu li se va permite accesul în incinta stadionului.  Aducem la cunoştinţa spectatorilor faptul că la stadionul „Ion Oblemenco” este montat un sistem video prin care se monitorizează şi înregistrează întreaga activitate desfăşurată de suporteri, atât la intrarea în arena sportivă cât şi în interiorul acesteia, aceste înregistrări constituind, conform prevederilor legale, probă în instanţă",a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării lt. Cosmin Mirea.

Nu se va permite accesul în stadion decât persoanelor care posedă bilet. Spectatorii sunt rugaţi să se prezinte pentru a intra în arena sportivă la porţile de acces corespunzătoare sectoarelor prevăzute pe bilet şi să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia. Copiii cu vârsta sub 14 ani, pentru a avea acces în stadion, trebuie să fie însoţiţi de o persoană majoră. Partida de fotbal se va disputa începând cu ora 19, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite