Sute de actuali sau foşti elevi s-au alăturat Campaniei Adevărul „Profesorii cu care Craiova se mândreşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea profesorului clasat pe locul V, în „Adevărul“ de luni, 30 ianuarie
Povestea profesorului clasat pe locul V, în „Adevărul“ de luni, 30 ianuarie

Cititorii adevarul.ro au înţeles că părerea lor contează şi au făcut deja propuneri de dascăli pe care îi admiră şi consideră că îndeplinesc prin munca la catedră, prin activităţile extraşcolare, prin performanţele sale profesionale şi ale elevilor, criteriile care susţin această campanie.

În topul preferinţelor, cu câte două nominalizări, se aflau ieri Genelia Petrescu, profesoară de biologie la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti, şi Aurica Sandu, care a predat limba română la Colegiul Naţional Elena Cuza. Cititorii au mai menţionat în mesajele postate pe craiova.adevarul.ro nume ca  Florentina Popa, Raluca Ciurcea, din cadrul Colegiului Naţional Carol I, Constantin Basarab de la Şcoala 2 Traian, Floarea Grigore, Dania Moise de la „Velovan“, Renata Stoian, şi profesorul de matematică Ungureanu, de la Şcolile 30, respectiv 34/33, Janeta Ionescu, Antoaneta Dobrescu, Nicolae Andrei, Ileana Oreviceanu, Mihaela Horn, Ion Musceleanu, Boşteanu, câţiva fiind în acest moment la pensie.

Nominalizări se pot face pe craiova.adevarul.ro  până la 26 decembrie 2011, dată la care, împreună cu un juriu de specialitate vor fi desemnaţi cei mai buni cinci profesori cu care Craiova se mândreşte.

Până atunci, cei care cunosc profesori iubiţi de comunitate, care a format sute de copii, a promovat moralitatea şi a contribuit decisive la alegerea carierei tale  sau a copilului tău pot posta mesaje cu recomandări.

Reputaţia şi integritatea, CV-ul, inovaţia şi cercetarea sunt criteria de care cititorii trebuie să ţină cont atunci când îşi desemnează profesorul favorit.
Poveştile profesorilor cu care Craiova se mândreşte vor fi prezentate pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite