Craiova: Sute de poliţişti au verificat la sânge oraşul dintr-un capăt în altul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Sute de poliţişti au verificat la sânge oraşul dintr-un capăt în altul
Craiova: Sute de poliţişti au verificat la sânge oraşul dintr-un capăt în altul

Bilanţul raziei de aseară arată astfel: au fost aplicate 128 de sancţiuni în valoare de 27140 de lei, reţinute trei permise de conducere şi verificate cu aparatul etilotest 64 de persoane, au fost întocmite şapte dosare penale pentru port ilegal de arme albe şi infracţiuni la regimul circulaţiei.

La nici o jumătate de oră de la demararea controlului, un bărbat de 45 de ani a fost depistat beat la volan pe bulevradul Dacia. Omul a recunoscut că a consumat ceva înainte să plece de acasă, dar nici chiar aşa încât să fie luat pe sus de oamenii legii şi dus direct la spital.„Am consumat două beri, dar nu pot spune că sunt beat. Este pentru prima dată când mă urc la volan ameţit“, a spus în faţa poliţiştilor N. Ion din Craiova. Pentru fapta s-a, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar pentru trei luni va fi pieton.

Peste 100 de poliţişti au fost angrenaţi în acţiunea de aseară.„Noi vrem ca oamenii să fie în siguranţă pe străzi. Nu este prima activitate a nostră de acest gen, iar cei care au fost prinşi pe picior greşit au fost sancţionat conform legii“, a spus Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj.

Poliţiştii au mai găsit un tânăr din Bucureşti, care avea în autoturismul proprietate personală o bâtă baseball, din lem, cu lungimea de 42 de cm, iar în portbagaj o altă armă albă.Obiectele au fost confiscate pe loc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite