Craiova: Suporterii pot afla cum îşi pot susţine echipa în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Suporterii pot afla cum îşi pot susţine echipa în deplasare
Craiova: Suporterii pot afla cum îşi pot susţine echipa în deplasare

În urma adresei LPF cu nr. 2673, de astăzi, privind aplicarea Hotărârii nr. 2/30.07.2009 a Şedinţei Comitetului Executiv al LPF, FC „U“ Craiova informează suporterii asupra modalităţii în care pot să-şi susţină echipa la meciurile de fotbal jucate în deplasare.

Suporterii trebuie să se constituie într-o asociaţie a lor, câte una de fiecare club, avizată ca atare de club pe cererea de constituire înaintată către tribunal. Această „Asociaţie“ va deveni condiţie obligatorie pentru a putea fi un interlocutor valabil în tratativele cu cluburile gazdă. Cu persoane particulare, cluburile gazdă nu vor mai discuta sub nicio formă.

Odată constituită Asociaţia (Liga) Suporterilor, aceştia îşi vor alege în mod democratic un preşedinte. Acesta sau o persoană mandatată de el vor reprezenta Asociaţia respectivă în demersurile cu cluburile gazdă, pentru rezervarea numărului solicitat de bilete (conform ROAF, art. 59/9, nu mai mult de 5 la sută din capacitatea stadionului).

Delegatul se va prezenta la Responsabilul de ordine şi siguranţă al clubului gazdă, care le va înmâna, contracost şi în baza unui contract de garanţie, biletele rezervate.

Responsabilului de ordine şi siguranţă al clubului gazdă îi va fi comunicată, în scris, semnat şi ştampilat, de către delegatul respectiv, modalitatea de deplasare a suporterilor oaspeţi, care, ca şi până acum, vor fi escortaţi de jandarmerie în sectorul rezervat lor.

Galeria oaspete va suporta, de acum înainte, toate eventualele daune pe care le va provoca în sectorul rezervat ei, în alte sectoare ale stadionului ori pe traseul de admitere-evacuare stadion.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite