Studenţii s-au înghesuit să depună CV-uri la târgul de joburi din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoritatea oltenilor care astăzi au depus CV-uri sunt din rândul studenţilor.
Majoritatea oltenilor care astăzi au depus CV-uri sunt din rândul studenţilor.

La târgul de joburi de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” au fost astăzi expuse 400 de locuri de muncă, pentru care studenţii s-au îngrămădit.

Târgul de cariere care a debutat astăzi în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” a adunat 20 de companii din Craiova şi Slatina. „Sunt 400 de oferte de locuri de muncă pentru muncitori calificaţi şi necalificaţi, multe dintre ele fiind în domeniul IT, software, precum operatori şi programatori. Sunt companii care într-o jumătate de zi au adunat 150 de CV-uri”, a declarat Anca Mic, purtător de cuvânt AIESEC Craiova, asociaţie care a organizat acţiunea împreună cu Primăria Craiova. Reprezentanţii firmelor prezente la târg au spus că majoritatea celor care au depus CV-uri vin din rândul studenţilor. „Avem aproximativ 200 de CV-uri, cei mai mulţi sunt studenţi. Recrutăm persoane pe care să le angajăm ca inginer, automatist, asistent manager. Salariile diferă, dar pot ajunge şi la 2.000 de lei”, a declarat Alexandra Florescu, reprezentant al unei firme de recrutare din Craiova.  Cei prezenţi ieri la eveniment spun că speră să găsească un loc de muncă, indiferent de salariu. „Mă interesează mai puţin cât voi câştiga, important este să am serviciu, ca să am şi eu un ban să mă întreţin”, a spus Maria Ionica, 22 de ani, studentă.
Târgul de joburi din Craiova se desfăşoară astăzi şi mâine, între orele 10.00-17.00, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite