Studenţii, la spital după ce au încercat să copieze. Doctorii spun că şi profesorii au ajuns Urgenţă, cu magneţi lipiţi de timpan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sesiunea a început cu bucluc pentru mai mulţi studenţi din Craiova, care au ajuns la spital după ce au copiat prin noile metode: magneţi lipiţi de timpan.

Concret, studenţii şi-au introdus magneţii în ureche şi, cu ajutorul unor fire, cu un telefon şi un „sufleur” care le dicta rezolvarea subiectelor, au încercat să treacă examenele fără să înveţe mare lucru. Numai că, după ce au terminat testele, tinerii au uitat să mai scoată dispozitivele din ureche şi astfel au ajuns la spital.

La bisturiu, din cauza unui magnet

Unii dintre ei au scăpat prin simple intervenţii de scoatere a magneţilor, alţii au ajuns la cuţit. "Aproape în fiecare gardă avem câte un astfel de caz", a spus profesorul universitar doctor Elena Ioniţă, şefa Secţiei ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova. Doctorii spun că printre pacienţii cu astfel de dispozitive lipite de timpane au fost şi profesori.

Aşa arată magnetul pe care studenţii şi profesorii îl uită în ureche!

image

Află ce spun doctorii de la Spitalul Judeţean din Craiova despre cazurile tinerilor care apelează la astfel de modalităţi de copiat mâine, din .

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite