Studenţii craioveni, practicanţi la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul municipal Dan Magla propune ca studenţii din Bănie să facă practică în instituţiile ce aparţin de primăria Craiova. 

Propunerea concretizată într-un proiect de hotărâre ce urmează să fie supus votului în şedinţa de mâine prevede încheierea unui parteneriat între Primăria Craiova şi instituţiile superioare de învăţământ. „Parteneriatul va avea ca obiect participarea la procesul de instruire practică inclusă în planul de învăţământ,  în  cadrul  aparatului  de  specialitate  al  Primarului  municipiului Craiova cât şi al serviciilor publice de interes local”, se arată în raportul întocmit de consilierul local.

Consilierul a făcut deja repartizarea studenţiilor veniţi în practică la primărie. Acesta propune ca studenţii de la Autovehicule Rutieră să lucreze alături de angajaţii Regiei de Transport Craiova, cei de la Agronomie şi Horticultură la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi a Fondului Locativ iar cei de la Ştiinţe Economice la serviciile financiar-contabile din insituţiile primăriei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite