Strigătul disperat al unei mame „Copilul meu a fost diagnosticat borrelia. Am fost disperată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vîrstă de 10 ani, din Craiova, a fost diagnosticat anul trecut în luna iunie cu aceeaşi boală ca a actorului Şerban Ionescu. Băiatul a început să simtă rău, la începutul lunii februarie, iar medicii nu şi-au dat seama imediat ce are. Mama copilului susţine că Alexandru acuza dureri de cap şi o oboseală inexplicabilă.

Alexandru a fost muşcat în 2011 de o căpuşe, însă nimeni nu a dat importanţă acestui lucru. După câteva luni copilul a început să simtă rău, iar părinţii au mers imediat cu el la doctor. Medicii nu i-au depistat imediat boala şi iniţial i-au prescris tratament oftalmologic „Băiatul se simţea din ce în ce mai rău. Am mers cu el şi i-am făcut şi alte analize. Eram disperată. Nu ştiam ce are şi nimeni, iar Alexandru se simţea din ce în ce mai rău. Obosea tot timpul şi acuza dureri de cap “, a spus  Magda Mircea.

A fost diagnosticat cu borrelia

Părinţii băiatului au decis să meargă şi la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti şi au cerut o analiză genetică specifică pentru depistarea bolii cu o mie de feţe, iar diagonsticul s-a confirmat. Alexandru are aceaşi boală ca Şerban Ionescu „Copilul meu a fost diagonosticat cu borrelia. Imediat am plecat la Budapesta, unde am auzit că este un medic foarte bun.Cei de acolo i-au prescris un tratament, iar din fericire Alexandru meu se simte bine acum. Este adevărat că totul este foarte scump, dar pentru băiatul meu fac totul“, a mai spus femeia.     

Alexandru se simte mai bine şi a început să meargă din nou la şcoală.

Starea lui Şerban Ionescu este gravă

Şerban Ionescu se luptă cu blestemul căpuşelor . Actorul a fost muşcat, în vara anului trecut, de o căpuşă, iar după un set de analize, medicii l-au diagnosticat cu borelioză. Tratamentul nu are efect, iar medicii vor să-l transfere de urgenţă la o clinică din Viena.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite