Craiova: „Geană“ anunţă schimbări, Napoli îl vrea pe Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: „Geană“ anunţă schimbări, Napoli îl vrea pe Stoica
Craiova: „Geană“ anunţă schimbări, Napoli îl vrea pe Stoica

Partida Astra - Universitatea a fost şi un duel al tehnicienilor. Nicolo Napoli şi-a luat revanşa faţă de fosta sa echipă, iar Neagoe a suferit primul eşec de la revenirea pe banca alb-albaştrilor.

Tehnicianul Ştiinţei a anunţat că va modifica formula de start după prestaţia anumitor jucători în partida de astăzi. „Îmi este greu să vorbesc după un asemenea meci. A fost o zi urâtă pentru noi din toate punctele de vedere, care s-a încheiat rău. Nu am jucat nimic din ceea ce ne-am propus. Am început foarte slab jocul. Anumiţi jucători au crezut că încă sunt în vacanţă. Cu asemenea atitudine, unii dintre ei o să rămână în afara echipei“, a declarat Eugen Neagoe. El a comentat şi renunţarea la Dorel Stoica: „Trebuie să ne descurcăm şi fără Dorel Stoica, este un jucător care nu mai face parte din lotul nostru. Oricum, nu s-a pierdut partida că nu a evoluat Dorel Stoica.

image



Îngrijorare pentru Prepeliţă

Chiar dacă nu a acuzat arbitrajul, „Geană“ a amendat faptul că nu s-a dat nicio sancţiune după accidentarea lui Andrei Prepeliţă. „Am făcut greşeli inadmisibile şi nu am pierdut din cauza arbitrului, ci din cauza evoluţiei noastre foarte slabe. Mai sunt multe de pus la punct. Trebuie să le reparăm din mers. Prepeliţă are o tăietură urâtă la genunchi. Nu ştiu de ce Deaconu nu a luat măsuri împotriva jucătorului gazdă“, a încheiat Neagoe.

image



Napoli şi-a luat revanşa

Antrenorul Astrei Ploieşti, Nicolo Napoli, s-a bucurat pentru victoria în faţa fostei sale formaţii: „Sunt foarte fericit pentru jocul foarte bun făcut de băieţii mei. Scorul putea fi şi mai mare în favoarea noastră, în special în prima repriză, când am avut patru ocazii de a înscrie. Băieţii mi-au făcut un cadou, câştigând împotriva fostei mele echipe. Noi am făcut o primă repriză excelentă, iar în partea secundă, Universitatea a încercat să revină, însă nu a construit decât cu mingi aruncate la bătaie, pe care noi le-am rezolvat foarte bine.“

Dorel Stoica, dorit la Astra

În final, Napoli a recunoscut că l-ar dori pe Dorel Stoica în cadrul lotului, dacă cele două formaţii vor ajunge la un acord. „Cred că Universităţii i-a lipsit foarte mult Dorel Stoica, este un jucător foarte bun şi util oricărei echipe, nu doar Craiovei. A fost un avantaj că el nu a evoluat. M-ar interesa să-l am din nou ca jucător, dacă ar fi posibil acest lucru. Nu se pune probleme să plec de la Astra. Am vorbit cu patronul Ion Nicolae, dar nu despre posibila mea plecare, ci doar de ce jucători am putea aduce la iarnă“, a spus antrenorul italian.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite