Craiova: Vasile Avram nu a fost de acord cu solicitarea Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Vasile Avram nu a fost de acord cu solicitarea Ştiinţei
Craiova: Vasile Avram nu a fost de acord cu solicitarea Ştiinţei

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a respins cererea formulată de Universitatea Craiova, prin care solicita schimbarea centralului de la partida cu FC Timişoara, Marian Bordean.

„Nu-i înţeleg pe cei de la Craiova. Avem un lot restrâns de arbitri, nu mă pot baza doar pe unul sau pe doi dintre ei. În plus, avem deja o schemă a delegărilor pe următoarele trei etape, dacă l-am schimba acum pe Bordean am face varză toate brigăzile viitoare. Bordean va lipsi de la Timişoara doar dacă păţeşte ceva, iar starea de sănătate nu-i va permite să conducă meciul“, a spus Vasile Avram, conform editie.ro.

Oltenii ceruseră schimbarea lui Bordean pe motiv că acesta a condus, cu 48 de ore înainte, un meci de Cupa României, şi că nu este îndeajuns de experimentat să ducă la bun sfârşit un joc important cum este cel dintre Timişoara şi Craiova.

Este o delegare incorectă şi de neînţeles! Observ că domnul Avram vrea să ne transforme în cobai. Am fost prea multă vreme victimele arbitrajului, nu vrem să fim cobaii arbitrajului românesc!“, fusese reacţia preşedintelui Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite