Craiova: Săndoi are încredere în jucătorii Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Săndoi are încredere în jucătorii Ştiinţei
Craiova: Săndoi are încredere în jucătorii Ştiinţei

Echipa de tineret a ţării noastre va susţine sâmbătă o nouă partidă din preliminariile Campionatului European din 2011, contra reprezentativei similare a Letoniei.

Antrenorul Emil Săndoi a convocat nu mai puţin de cinci jucători de la Ştiinţa şi pe Cosmin Gângioveanu, care a fost împrumutat de olteni la FC Vaslui. „La tineret sunt anumite cerinţe, în special de vârstă. Astfel, trebuie să luăm jucătorii tineri care evoluează constant bine la echipele lor de club. Silviu Lung junior a fost titular în ultima partidă, Bărboianu a fost suspendat, dar în rest a jucat, iar Găman şi Mihai Costea evoluează în fiecare meci“, a declarat Emil Săndoi în această dimineaţă.

Acesta nu a comentat decizia lui Răzvan Lucescu de a nu-i convoca pe Florin Costea şi pe Andrei Prepeliţă la prima reprezentativă: „Nu pot să spun absolut nimic. Fiecare îşi face propria strategie de joc.“ Săndoi nu vede o revanşă în faţa Letoniei decât dacă tinerii tricolori se vor impune la scor în partida de la Buzău. „Nu are cum să fie o revanşă atât timp cât în Letonia a fost un accident. Pe noi ne interesează doar cele trei puncte. Dacă vom câştiga la scor atunci se poate spune că ne-am revanşat“, a afirmat Săndoi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite