Craiova: Emil Săndoi laudă jocul Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Emil Săndoi laudă jocul Ştiinţei
Craiova: Emil Săndoi laudă jocul Ştiinţei

Selecţionerul naţionalei de tineret a urmărit amicalul cu Lazio şi s-a declarat încântat de evoluaţia jucătorilor Universităţii Craiova, remarcându-l în special pe Silviu Lung junior.

Săndoi a venit să-i vadă la lucru pe cei şase alb-albaştri obişnuiţi ai naţionalei mici şi l-a remarcat pe Silviu Lung junior, care l-a uimit cu paradele sale chiar şi pe selecţionerul Răzvan Lucescu. "Acest 1-1 cu Lazio este un rezultat foarte bun, dătător de speranţe şi de moral pentru debutul Universităţii în noul sezon. Craiova a făcut un joc bun în faţa unei formaţii cu nume, o echipă cu vedete de 24 de carate, care valorează zeci de milioane de euro“, a afirmat Emil Săndoi într-un interviu acordat GdS.

„Eu venisem să-i văd pe cei şase jucători pe care i-am avut convocaţi la aproape toate acţiunile echipei naţionale de tineret, însă doar patru au jucat: Silviu Lung Jr., Valerică Găman, Radu Barbu şi Mihai Costea. Folosirea acestora este un lucru îmbucurător pentru mine, ca selecţioner. Ar mai fi fost Bărboianu, care n-a jucat în acest amical, şi Gângioveanu, care se află la Craiova, pregătindu-se cu echipa a doua. În afară de aceştia, Universitatea are însă în lot şi alţi jucători de mare perspectivă“, a adăugat Emil Săndoi.

„Universitatea are prima şansă cu Dinamo“

Referitor la Cosmin Gângioveanu, un jucător de bază al naţionalei trimis la echipa a doua după un conflict cu clubul, Săndoi crede că o împăcare ar fi cea mai bună soluţie: "Ambele tabere trebuie să bată palma. Universitatea are nevoie de Gîngioveanu, dar şi Cosmin are mare nevoie de Universitatea Craiova! Fiecare jucător are anumite probleme... Gângioveanu rămâne în continuare în vederile mele“.

Tehnicianul craiovean a vorbit şi despre meciul Ştinţei din prima etapă, cu marea rivală Dinamo: „Pronostic la Craiova - Dinamo? E începutul campionatului şi este foarte greu să faci pronosticuri. De fiecare dată, primele etape sînt dificile pentru toate echipele... Cred că, în meciul cu Dinamo, Universitatea are prima şansă".

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite