Craiova: Neagoe este încântat de lotul Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Neagoe este încântat de lotul Ştiinţei
Craiova: Neagoe este încântat de lotul Ştiinţei

Antrenorul Universităţii Craiova a tras primele concluzii după cele zece zile petrecute la gruparea din Bănie. Eugen Neagoe spune că este mulţumit de lot şi de condiţiile de pregătire.

„Am revenit la Universitatea cu mare plăcere. Nu a fost un moment foarte bun pentru echipă. Venea după un meci pierdut, jucătorii erau puţin supăraţi, demoralizaţi, dar eu cred că am avut timp să discut cu fiecare în parte. Cred că acum gândesc altfel şi trebuie să demonstrăm asta pe teren. Sper ca în continuare rezultatele să demonstreze că patronul a făcut o alegere bună“, a spus Neagoe, conform editie.ro.

„Geană“ spune că este mulţumit de lotul avut la dispoziţie şi le cere jucătorilor tineri să arate că merită să îmbrace tricoul Ştiinţei: „În privinţa lotului de jucători, nu pot să fiu decât încântat să lucrez cu asemenea fotbalişti valoroşi. Cei tineri au mare talent, dar ei trebuie să demonstreze, în fiecare zi, la fiecare joc, că merită să facă parte din echipa şi lotul Universităţii Craiova. Sincer este o mândrie pentru orice copil, în special oltean, să îmbrace tricoul Ştiinţei“. „Condiţiile de pregătire de acum sunt mult mai bune, incomparabil cu ce era pe vremea când eram eu jucător“, a adăugat Eugen Neagoe.

„Ca antrenor trebuie să fii foarte atent la tot ceea ce discuţi cu jucătorii, tot ceea ce faci cu ei. Sunt jucători cu personalitate şi trebuie să conştientizeze valoarea pe care o au, echipa la care joacă, importanţa rezultatelor. Am discutat cu ei şi le-am cerut să câştigăm toate jocurile, pentru că suntem Universitatea Craiova, un nume mare în România şi cunoscută în Europa“, a încheiat actualul tehnician al grupării din Bănie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite