Craiova: Costea a intrat din nou în conflict cu fanii Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Costea a intrat din nou în conflict cu fanii Ştiinţei
Craiova: Costea a intrat din nou în conflict cu fanii Ştiinţei

După eşecul de aseară cu giuleştenii, golgheterul Universităţii Craiova a arătat degetul mijlociu suporterilor care îl apostrofau.

Florin Costea a cedat nervos la finalul partidei cu Rapid şi a făcut gesturi obcene către suporteri în momentul în care părăsea terenul. Atacantul a fost stăpânit de directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu, care a încercat în zadar să aplaneze conflictul.

Nu cred că Florin a arătat degetul mijlociu spectatorilor, el a suferit foarte mult din cauza atitudinii suporterilor. El şi încă trei-patru jucători mi-au spus că nu se poate evolua în asemenea condiţii“, i-a luat apărarea după meci patronul Adrian Mititelu.

Nu am văzut gestul lui Costea. Dar, dacă spuneţi că este aşa, probabil că a avut o ieşire nervoasă. Poate a fost provocat pentru a avea o astfel de reacţie“, a spus şi antrenorul Daniel Mogoşanu.

Florin Costea a avut o reacţie nervoasă către banca tehnică şi în minutul 79, în momentul în care a fost schimbat cu Dina.
Atacantul oltean nu este la primul gest de acest sens faţă de fani, el având un conflict cu spectatorii şi în returul sezonului trecut, după meciul Universitatea - Gloria Buzău, scor 1-1.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite