Craiova: Ştiinţa va ataca meciul de cupă cu cel mai bun unsprezece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspătul antrenor al Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a anunţat că va trata meciul de mâine, din 16-imile Cupei României, cu maximă seriozitate.

Ştiinţa întâlneşte echipa a doua a Gloriei Bistriţa, care activează în Liga a III-a, dar oltenii nu au chef de surprize neplăcute. „Meciul din cupă îl vom trata cu maximă responsabilitate. Cupa este unul dintre obiectivele noastre şi sper să n-avem surprize neplăcute. Mi-aş dori 15.000 de spectatori mâine în tribune. Lotul va include toţi jucătorii apţi, iar în echipa de bază îi voi avea pe cei mai în formă“, a precizat Eugen Neagoe.

Partida cu Gloria Bistriţa II va începe de la ora 19.00, oficialii clubului hotărând ca biletele să coste 5 lei, ele urmând să fie valabile la toate sectoarele stadionului Ion Oblemenco. Tichetele s-au pus deja în vânzare de astăzi, de la ora 15.00.

Neagoe susţine că mai trebuie să lucreze la psihicul jucătorilor: „Psihicul nu este unul foarte bun în acest moment, dar am fost şi eu jucător şi ştiu ce se petrece acum în mintea lor. Sper ca până la meciul cu Timişoara să am puterea să-i aduc într-o formă psihică bună şi să fim în plenitudinea forţelor din toate punctele de vedere“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite