Ştiinţa, ultima şansă de menţinere în Liga I. Vezi ce echipe ar putea alinia Craiova şi Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru a mai spera la salvare, Mihai Costea şi compania trebuie să fie primii la minge în duelul cu Poli Iaşi
Pentru a mai spera la salvare, Mihai Costea şi compania trebuie să fie primii la minge în duelul cu Poli Iaşi

Universitatea Craiova dispută astăzi, de la ora 13.30, la Severin, o partidă decisivă pentru rămânerea în prima ligă, cu Poli Iaşi, echipă aflată şi ea în lupta pentru evitarea retrogradării.

În condiţiile în care formaţiile din faţa lor au obţinut puncte importante runda trecută, alb-albaştrii nu mai au voie să facă vreun pas greşit.

Orice punct pierdut, mai ales acasă, pentru Universitatea Craiova poate fi echivalent cu retrogradarea. Eşecul de la Bistriţa a afundat trupa lui Wotte în subsolul clasamentului aşa că duelul cu Poli Iaşi poate decide soarta echipei.

Se anunţă un meci de totul sau nimic, de a fi sau a nu fi în prima ligă. Moldovenii sunt şi ei implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, au cu patru puncte mai mult decât Ştiinţa şi cu siguranţă se vor agăţa de orice şansă pentru a supravieţui.

Dar craiovenii ştiu că doar o victorie cu Poli Iaşi le mai poate da speranţe. „Avem nevoie de victorie ca de aer. După eşecul cu Bistriţa, trei puncte cu Iaşiul sunt capitale pentru noi“, a afirmat fundaşul Valerică Găman.  

Dacă Petre Grigoraş are mari probleme de efectiv, la Poli Iaşi neputând evolua Cr. Munteanu, Milea (accidentaţi), Păun, Ad. Ilie (suspendaţi), V. Badea şi A. Ionescu (fără drept de joc cu Craiova), Mark Wotte are tot lotul valid. Olandezul ar putea oferi însă surprize în primul unsprezece, cei vizaţi de schimbare fiind fundaşii laterali Bădoi şi Bălace, care au dezamăgit la Bistriţa.

Iată echipele probabile care s-ar putea întâlni astăzi, pe terenul de la Severin:

Universitatea Craiova: 21. S. Lung jr. - 2. Bărboianu, 7. V. Găman, 4. Iliev, 5. Buşu - 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 28 Gângioveanu - 9. M. Costea, 20. Dina, 10. Fl. Costea.
Rezerve: Merlier, Bălace, Bădoi, R. Barbu, Firţulescu, Trică, Al. Piţurcă.
Antrenor: Mark Wotte. 

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 30. Străuţ, 24. Straton, 21. Mihajlov, 3. Costache - 26. Negru, 5. Onicaş, 8. Ignatov - 16. Viveiros, 11. Bujor, 18. Miclea.
Rezerve: Marc, Cuciula, Lamine, Buhuşi, Bârlădeanu, Constantin, Nogo.
Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri: Al. Deaconu (Bucureşti) - C. Nica (Ploieşti), Zoltan Szekely (Baia Mare).

Partida Universitatea Craiova - Poli Iaşi se va disputa astăzi, de la ora 13.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite