Craiova: Ştiinţa vrea să recâştige încrederea suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa vrea să recâştige încrederea suporterilor
Craiova: Ştiinţa vrea să recâştige încrederea suporterilor

Florin Costea şi compania au nevoie diseară de un rezultat bun cu Rapid pentru a-şi recăpăta încrederea, dar şi pentru a readuce lumea la stadion.

Suporterii olteni nu s-au înghesuit pe arena Ion Oblemenco decât la meciul de debut cu Dinamo. Acum, când Ştiinţa se află în faţa unui alt derbi, alb-albaştrii speră ca publicul să le fie alături în număr cât mai mare. „Nu avem decât varianta victoriei. Trebuie să câştigăm pentru noi, dar şi pentru suporterii, pe care îi aşteptăm în tribune“, susţine directorul executiv Dan Stălinescu. „Meciul cu Rapid este foarte important pentru noi. Publicul oltean este unul de rezultat şi doar succesele aduc lumea la stadion“, este de părere şi finanţatorul Adrian Mititelu.

Cu excepţia lui Dănănae (accidentat) şi a lui Baird (incert), tehnicienii Ştiinţei au la dispoziţie tot lotul, inclusiv pe Josh Mitchell, revenit după şase luni de pauză. Dorel Stoica a acuzat unele probleme medicale, dar doctorul Stamatescu susţine că prezenţa căpitanului în teren este sigură.

Rapidiştii vor continuitate în rezultate

Giuleştenii au sosit de aseară în Bănie, Viorel Hizo fiind convinsă că echipa sa poate obţine un rezultat favorabil diseară. „Craiova a început mai greu campionatul, vine după o înfrângere, dar este o echipă bună. Are câţiva jucători foarte buni, care formează un grup destul de puternic. Va fi un meci greu pentru noi, dar avem nevoie de victorie pentru a avea continuitate. Până nu vom obţine trei succese consecutive consider că nu putem urca în clasament. Cred că putem obţine un rezultat bun la Craiova“, a spus antrenorul Rapidului.

image


Copiii au intrarea liberă

Oficialii Ştiinţei au decis să lase intrarea liberă copiilor sub 14 ani. Aceştia vor avea însă acces pe stadion numai însoţiţi de o persoană care posedă bilet. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide la ora 18.45, iar tichetele se pot achiziţiona şi astăzi, până la ora 16.00, de la stadion, sau până la ora 20.30, de la sediul clubului.

Meciul Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti va putea fi urmărit LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Vezi golul marcat de Florin Costea în poarta Rapidului, în sezonul 2007-2008



Vezi golul anulat lui Baird într-un meci cu Rapid

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite