Craiova: Ştiinţa îşi joacă ultima şansă pentru cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Universitatea Craiova meciul de diseară cu CFR Cluj, din sferturile Cupei României, reprezintă ultima şansă de a mai spera la cupele europene. Oltenii mizează din nou pe inspiraţia fraţilor Costea, Florin şi Mihai marcând în acest sezon 17 goluri pentru Ştiinţa, zece în campionat şi şapte în Cupă.

Duelul de astăzi prinde gruparea din Bănie într-un moment nu tocmai bun. Şase alb-albaştri s-au aflat săptămâna trecută la naţională şi nu s-au putut pregăti cu echipa, iar alţi trei sunt accidentaţi, toţi jucători de bază la mijlocul terenului.

Deşi s-a tot sperat în recuperarea lor, Trică şi Prepeliţă vor rata meciul cu CFR Cluj, în timp ce, în cazul lui Dilevski, a apărut o accidentare de ultim moment. Se fac însă eforturi pentru recuperarea australianului, altfel misiunea lui Eugen Neagoe pare şi mai dificilă.

Speranţa stă în fraţii Costea

image



Cu o linie de mijloc improvizată, în care Dorel Stoica şi Julius Wobay vor duce greul, Universitatea Craiova se află în faţa celui mai important meci din acest an. O calificare în semifinalele Cupei ar salva turul nereuşit de campionat şi ar păstra echipa în cursa pentru îndeplinirea obiectivului, un loc în cupele europene.

O victorie cu CFR Cluj, câştigătoarea din ultimii doi ani a trofeului, ar veni cum nu se poate mai bine pentru Ştiinţa, într-un moment în care suporterii sunt tot mai nemulţumiţi, iritaţi şi de decizia patronului de a muta din retur echipa la Severin. Speranţa stă însă tot în fraţii Costea, care au marcat toate cele şapte goluri ale Craiovei din această ediţie a Cupei.

Vezi aici echipele probabile

image



Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj se va desfăşura astăzi începând cu ora 20.15 pe stadionul Ion Oblemenco. Comentariul LIVETEXT al meciului va putea fi urmărit pe www.adevarul.ro începând cu ora 19.00.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ultimele noutăţi din cele două tabere înainte de duelul de diseară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite