Craiova: Ştiinţa înfruntă astăzi „complexul“ deplasărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa înfruntă astăzi „complexul“ deplasărilor
Craiova: Ştiinţa înfruntă astăzi „complexul“ deplasărilor

Universitatea Craiova joacă diseară, la Mioveni, cu gândul la primul succes afară din acest sezon. Alb-albaştrii întâlnesc, de la ora 20.30, pe Internaţional Curtea de Argeş, o echipă ambiţioasă care trage cu dinţii pentru orice punct în speranţa menţinerii în Liga I.

SONDAJ / Crezi că Ştiinţa va reuşi să spargă gheaţa în deplasare?



Trupa fostului antrenor al oltenilor, Fane Stoica, stă chiar mai bine în clasament decât Ştiinţa, însă pe teren propriu suferă, obţinând o singură victorie. De acest lucru vor să profite Florin Costea şi compania, pentru care cuvântul victorie în deplasare este încă necunoscut.

Alb-albaştrii din Bănie au obţinut un singur punct afară, la Timişoara, şi speră ca astăzi să spargă gheaţa, pentru a ieşi din zona retrogradării unde se zbat de etape bune. Craiovenii mizează pe jocul bun făcut în ultimele două deplasări, la Iaşi şi Urziceni, şi pe faptul că au învăţat din greşelile făcute. Cel puţin aşa susţine antrenorul Eugen Neagoe (foto).

image



Sper că prin jocul bun, pe care sunt convins că-l vom realiza la Mioveni, să reuşim să câştigăm şi meciul. Vreau să urcăm în prima jumătate a clasamentului, pentru că acolo ne este locul. Sper să arătăm ca o echipă mult mai responsabilă, care şi-a eliminat din greşelile pe care le-a făcut până acum, şi trebuie ca asta să se vadă şi pe tabela de marcaj“, a spus tehnicialul oltean.

Partida Internaţional Curtea de Argeş - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro, începând cu ora 20.00.

Vezi echipele probabile la meciul de diseară

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite