Craiova: Ştiinţa, egala câştigătoarei Cupei Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa, egala câştigătoarei Cupei Italiei
Craiova: Ştiinţa, egala câştigătoarei Cupei Italiei

Universitatea Craiova a înregistrat în această seară cel mai important rezultat din ultimii ani într-o partidă de verificare. Alb-albaştrii au obţinut un egal, scor 1-1, cu deţinătoarea Cupei Italiei, Lazio Roma.

Vezi comentariul LIVETEXT al partidei Universităţii Craiova cu Lazio Roma

Debutul meciului a fost echilibrat. Lazio a început partida cu cel mai bun unsprezece, iar Ştiinţa a avut la dispoziţie doar cinci schimbări. Prima repriză s-a terminat la egalitate (0-0), în special datorită intervenţiilor lui Silviu Lung. Mihai şi Florin Costea au fost foarte aproape să marcheze în finalul primei părţi, dar au ratat ţinta.
La pauză, lazialii au schimbat aproape toată echipa şi au deschis scorul în minutul 58 prin Scaloni, care l-a învins pe Silviu Lung printr-un şut din apropiere.

Italienii au continuat să atace, dar Lung a fost la post. Mai mult, cu un sfert de oră înainte de final, Baird a egalat cu o lovitură de cap. În ultimele minute, australianul s-a accidentat, punându-l pe Prepeliţă în situaţia să revină în teren, deşi fusese schimbat de Gogoşoiu.

Fluierul final al arbitrului a consfinţit o remiză a Universităţii Craiova în faţa mult mai galonate echipe Lazio Roma. Mâine seară, Ştiinţa va disputa ultimul amical înainte de revenirea în ţară, împotriva lui Fürth, din 2. Bundesliga.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite