Craiova: Ştiinţa a făcut spectacol în ultimul amical, 4-4 cu Furth

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa a făcut spectacol în ultimul amical, 4-4 cu Furth
Craiova: Ştiinţa a făcut spectacol în ultimul amical, 4-4 cu Furth

Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu o nouă remiză obţinută în faţa divizionarei B din Germania, Gr. Furth.

Află ce mare performanţă a obţinut Ancuţa Bobocel

Citeşte ce fotbalist brazilian a fost furat de Pandurii Târgu-Jiu

Alb-albaştrii au condus pe tot parcursul jocului, dar în final au fost egalaţi de nemţi. Şoavă a deschis scorul (’7) dintr-un penalti obţinut de Firţulescu, Furth restabilind egalitatea la mijlocul reprizei. La pauză era 1-1 şi puţini se aşteptau ca în partea a doua să se înscrie şase goluri.

După trei minute de la reluare, Firţulescu şi Bărboianu au înscris şi au dus scorul la 3-1. Nemţii nu s-au lăsat şi au restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de finalul jocului. Vali Badea a înscris primul gol la Ştiinţa (’79), iar portarul Mecea a greşit permiţându-I unui adversary să egaleze la 4.
Antrenorul Daniel Mogoşanu a început jocul cu Merlier - Bărboianu, I. Popescu, Şoavă, Rose - Firţulescu, Nicolae, Ologu, Gogoşoiu - Badea, Dina. Au mai intrat Roman, M. Costea, Bran, şi Mecea şi Ologu.

„A fost un meci reuşit. Am jucat foarte bine, deschis şi trebuia să câştigăm. S-a încheiat egal din cauza erorilor copilăreşti din apărare, acelea ne-au costat. Adversarii au marcat dintr-un contraatac şi trei greşeli ale noastre. Tinerii din echipă mai au de acumulat experienţă, mai au unele lucruri de învăţat“, a spus după meci directorul executiv Dan Stălinescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite