Craiova: Ştiinţa a aterizat astăzi în Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa a aterizat astăzi în Banat
Craiova: Ştiinţa a aterizat astăzi în Banat

Alb-albaştrii au plecat în această dimineaţă din Craiova, cu avionul, ajungând la Timişoara după o oră. Oltenii s-au cazat la hotelul Perla, iar diseară au programat şi un antrenament pe terenul de la Politehnică, aflat în apropiere.

Universitatea a mers cu gânduri mari în Banat. Cu un nou antrenor pe bancă, Eugen Neagoe, craiovenii speră la un nou început. „Sper ca până la meciul de la Timişoara să am puterea să-i aduc pe jucători într-o formă psihică bună şi să fim în plenitudinea forţelor din toate punctele de vedere“, a spus Neagoe, care şi-a început mandatul în Bănie cu un succes la scor în Cupa României, 4-0 cu Gloria II Bistriţa. Până acum, Craiova nu a adus niciun punct din deplasare, alb-albaştrii sperând ca mâine să spargă gheaţa.

Am ajuns toţi cu bine. Ne-am deplasat cu un lot de 18 jucători, care cred că vor face un joc bun la Timişoara“, a precizat directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu. Bănăţean de origine, acesta este convins că echipa îşi va reveni. „De la mine din Banat o să înceapă revirimentul echipei, simt asta. Vom da totul pe teren şi, dacă suntem mai buni, o să câştigăm la Timişoara. Băieţii au muncit şi sunt conştienţi că au şansa să se apropie la trei puncte de Poli şi de plutonul fruntaş. Au ratat ocazia asta la Iaşi şi cu Rapid, dar acum nu au de gând să mai piardă teren“, a mai spus Stălinescu.

Universitatea s-a deplasat în Banat cu un lot de 18 jucători: Lung, Merlier, Bădoi, Bărboianu, Stoica, Mitchell, Barbu, Şoavă, Rose, Prepeliţă, Wobay, Dilevski, Trică, Firţulescu, Fl. Costea, M. Costea, Badea, Dina.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite