Craiova: Stălinescu: „Vali Badea, un mare câştig pentru Ştiinţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceasta este părerea directorului executiv al Universităţii Craiova, Dan Stălinescu, după ce a fost anunţat primul transfer al formaţiei oltene, fostul stelist Vali Badea.

Atacantul de 27 de ani a semnat cu Ştiinţa un contract pe trei ani, aceasta fiind prima mutare făcută de conducerea grupării din Bănie. Dan Stălinescu susţine că surprizele vor continua la Universitatea, dar de proporţii mai mici, Vali Badea fiind principalul transfer al echipei. „Prin această achiziţie putem spune că suntem asiguraţi în atac. Badea este un mare câştig pentru echipă, este un jucător complet şi complex. Un fotbalist cu «F» mare. Mai suntem în discuţii şi cu alţi jucători, dar principala mutare a fost Vali Badea“, a precizat Stălinescu.

Antrenorul va fi anunţat mâine seară  

Directorul executiv al Universităţii Craiova a mai menţionat că mâine seară, când este programată reunirea lotului, va fi anunţat şi numele noului antrenor al echipei. „Încă nu am obţinut acordul lui sută la sută. În proporţie de 90 la sută lucrurile sunt clare, dar vom face public numele lui după ce vom şti sigur. Orice s-ar anunţa din alte surse, până mâine seară vă spun că nu va fi nimic adevărat, iar cei care se vor hazarda mâine vor avea o surpriză“, a adăugat Dan Stălinescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite