Craiova: Stălinescu se aşteaptă la un meci greu cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Stălinescu se aşteaptă la un meci greu cu Pandurii
Craiova: Stălinescu se aşteaptă la un meci greu cu Pandurii

Directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu, crede că duelul cu Pandurii de duminică va fi foarte dificil, gorjenii venind în Bănie cu un moral bun după cele două victorii din campionat.

Citeşte ce părere are căpitanul pandurilor, Florin Stângă, despre meciul cu Universitatea Craiova

„Va fi un meci greu, ei sunt pe val şi vin în Bănie cu un moral bun dat de cele două victorii, în timp ce noi avem doar un punct. Presiunea psihică va fi mai mare la noi, decât la ei. Plus că ştiu să stea foarte bine în teren şi să aştepte. Cred însă că vom face un meci bun, cu publicul de partea noastră şi pe un gazon care ne ajută, cum este cel de pe «Oblemenco»“, a spus Stălinescu.

Acesta nu crede că suspendarea lui Cârţu va fi un dezavantaj pentru Pandurii: „Sorin Cârţu va pregăti meciul toată săptămâna, nu în timpul jocului. Va sta în tribună, dar va avea o viziune mai clară şi va putea să transmită indicaţiile celor care îl vor suplini pe bancă“.

Alb-albaştrii, la primul antrenament

După două zile libere, jucătorii Universităţii Craiova vor efectua în această după-amiază, de la ora 18.00, primul antrenament de dinaintea meciului cu Pandurii. Mogoşanu şi Ungureanu nu-i vor avea la dispoziţie pe cei şase internaţionali convocaţi la echipele naţionale ale României, Dănănae, Lung jr., Găman, Barbu, Bărboianu şi M. Costea, aceştia urmând să revină în Bănie joi seară.

Este un lucru extraordinar să ai jucători convocaţi la echipele naţionale, dar este şi un dezavantaj din punct de vedere al pregătirii jocului de campionat, al omogenităţii. Sper însă că absenţa celor şase de la pregătiri nu va fi un impediment prea mare, având în vedere că ei joacă de mult timp împreună“, a comentat Dan Stălinescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite