Dinel Nuţu, fost Staicu, nu scapă de închisoare. Tribunalul Bucureşti a decis să fie judecat în continuare în stare de arest în dosarul Transgaz Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinel Nuţu, fost Staicu, rămâne în arest
Dinel Nuţu, fost Staicu, rămâne în arest

Dinel Nuţu, fost Staicu, rămâne în continuare îm arrest. Tribunalul Bucureşti i-a respins recursul formulat,  împotriva unei hotărâri din 20 iunie a Judecătoriei Sector 2 Bucureşti, instanţă care a dispus menţinerea arestului preventiv în cazul inculpatului. Omul de afaceri este cercetat în dosarul privind prejudicierea Transgaz Mediaş.

Controversatul om de afaceri a cerut să eliberat din arest. Dinel Nuţu, fost Staicu, a reclamat la CEDO în urmă cu aproximativ o lună, faptul că dosarul în care este judecat acum este identic cu cel în care Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la şapte ani de închisoare, condamnarea fiind ulterior anulată de aceeaşi instanţă.

 Dinel Nuţu este cercetat alături de alte personae în dosarul privind prejudicierea Transgaz Mediaş. Tribunalul Bucureşti a decis astăzi, ca omul de afaceri să rămână în continuare în spatele gratiilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite