Sprijin prin artă pentru Oana Neacşu, eleva diagnosticată cu leucemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte“.
Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte“.

Craiovenii sunt aşteptaţi marţi, 13 martie, la Teatrul Liric „Elena Teodorini“, pentru a vedea spectacolul de dans şi muzică realizat de elevi din şcolile Băniei pentru colega lor aflată în suferinţă.

Biletul la spectacol este zece lei, toţi banii adunaţi fiind donaţi în contul Oanei Neacşu. De asemenea, persoanele care vor veni la spectacol vor putea achiziţiona obiecte create de tineri, de la mărţişoare, până la icoane şi vase de lut pictate. De asemenea, fondurile obţinute din vânzarea acestor lucrări vor ajunge la Oana, pentru tratamentul pe care trebuie să îl facă în străinătate.

image

„Mâine, începând cu ora 16.00, se va desfăşura o expoziţie cu vânzare, de icoane şi vase de lut pictate de către elevii coordonaţi de domnul profesor Cătălin Ostroveanu, dar şi mărţişoare realizate de către elevii din unităţile de învăţământ din Craiova“, a declarat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”.

Invitat special este Cristian Sanda, participant la Vocea României şi elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Carol I”, unde Oana este elevă.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul campaniei umanitare „Dar cu drag de mărţişor“ organizată de Fundaţia „Cuvântul care zideşte“, patronată de Mitropolia Olteniei, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Casa de Cultură „Traian Demetrescu“.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite