EXCLUSIV/UPDATE/Craiova:Un poliţist este în comă la Spitalul de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV/UPDATE/Craiova:Un poliţist este în comă la Spitalul de Urgenţă
EXCLUSIV/UPDATE/Craiova:Un poliţist este în comă la Spitalul de Urgenţă

Un tânăr, poliţist doar de o lună, se află în comă gradul III la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit puternic de un gard de beton din localitatea Ostroveni. Medicii spun că acesta îşi poate pierde viaţa. 

Ajutantul şefului de post din comuna Ostroveni, Andrei Daniel Danciu, de 23 de ani, se afla în jurul orei 4 la volanul autoturismului  personal marca Opel. Potrivit poliţiştilor, acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, a derapat şi a intrat în coleziune cu un gard. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă, comă gradul III", a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Autoturismul a fost avariat în proporţie de 80 la sută.

Poliţistul a venit în urmă cu o lună, prin transfer de la Bucureşti, la postul de poliţie din localitatea Ostroveni. "În autoturim era singur şi se afla în timpul liber, în ţinută civilă", a mai adăugat Căpraru.     

Ora 12,30. Diagnosticul în cazul poliţistului care se află în comă de gradul III, având creierul grav afectat, este rezervat, deoarece starea acestuia este foarte gravă, au declarat medicii ATI. Întreg personalul medical face eforturi pentru a-l ţine în viaţă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite