Craiova: Război între Spitalul de Urgenţă şi furnizori- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală scrie azi despre conflictul dintre Spitalul de Urgenţă din Craiova şi furnizorii de material sanitare referitor la posibile datorii ale unităţii, dar şi despre traficul de pe Brestei deviat de Primăria Craiova pe o uliţă.

Conflictul dintre Spitalul de Urgenţă Craiova şi furnizori privind presupuse datorii istorice a ajuns la Bucureşti. Ministerul Sănătăţii va trimite comisii care să analizeze cine are dreptate - spitalul, care susţine că nu are nici un fel de datorii, sau furnizorii de materiale, care insistă că au de încasat bani de la unitatea sanitară. Mai multe amănunte despre acest subiect puteţi găsi în cotidianul Gazeta de Sud.

Brestei, înghesuită pe-o uliţă prăpădită, scrie azi cotidianul Ediţie Specială. Primăria Craiova a închis de ieri un nou tronson din Brestei, deviind circulaţia pe un traseu ce include şi aşa-zisa stradă Fermierului. În fapt, nu-i vorba decât de-o uliţă cu pretenţii - un drum de pământ, plin de hârtoape, măsurând doar un pic mai mult de doi metri în lăţime, pe care cu greu pot trece unul pe lângă celălalt două autoturisme, darămite autobuzele ori camioanele trimise şi ele să ocoleascã pe aici. “Strada” n-are nici măcar trotuare, astfel încât craiovenilor care stau în zonă nu le rămâne decât să meargã prudent pe margine şi să se lipească de gard de fiecare dată când e nevoie, ca să facă loc de trecere maşinilor.

Maşină de poliţie, implicată în accident, titrează azi cotidianul Cuvântul Libertăţii. Un autoturism Dacia Logan aparţinând Secţiei 4 Poliţie Craiova a fost implicat într-un accident de circulaţie, ieri după-amiază. Agentul aflat la volanul maşinii de poliţie a încercat să evite impactul cu un Chevrolet care nu îi acordase prioritate de trecere, însă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat un Fiat, accidentul soldându-se doar cu pagube material.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite