Craiova: Biserică catolică sfinţită la "Casa Speranţei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Biserică catolică sfinţită la "Casa Speranţei"
Craiova: Biserică catolică sfinţită la "Casa Speranţei"

Bătrânii internaţi la azilul Fundaţiei „Casa Speranţei” dar şi craiovenii de rit catolic au începând de azi un nou loc de rugăciune.

Reprezentanţi ai Bisericii Catolice veniţi tocmai de la Vatican, credincioşi catolici din Craiova, şi bătrâni de la azilul „Casa Speranţei” au participat azi la sfinţirea Bisericii Catolice din curtea căminului de pe strada Bucura.

Locaşul de cult, care poartă hramul Fecioarei Maria, a fost început în urmă cu mai bine de un an, la ridicarea sa contribuind atât Înaltul Sacun cât şi oameni de afaceri italieni. „Fundaţia activează de 17 ani în Craiova şi a reuşit să aducă o rază de soare în oraş. Au făcut o grădiniţă de 140 de locuri şi un azil de bătrâni. Acum a fost sfinţită Biserica ce poartă hramul Sfintei Fecioare şi totul a fost făcut prin eforturile Vaticanului şi ai oamenilor de afaceri italieni stabiliţi în Craiova”, a spus consilierul local Gheorghe Albăstroiu, care a fost prezent la eveniment alături de viceprimarul Teodor Sas. Potrivit alesului local, Fundaţia „Casa Speranţei” mai construieşte o biserică în zona Izvorul Rece.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite