Craiova: Specula cu locuri de veci, o afacere profitabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Specula cu locuri de veci, o afacere profitabilă
Craiova: Specula cu locuri de veci, o afacere profitabilă

Profitând de faptul că rar se mai găseşte o parcelă de vânzare, oamenii fac adevărate afaceri.Preţurile la care se fac tranzacţiile sunt prea mari pentru pensionari.

Unii craioveni şi-au cumpărat şi câte patru locuri de veci, pe care acum le-au scos la vânzare prin mica publicitate. Costul un mormânt poate ajunge şi la 1.500 de lei, în funcţie de zona în care este situat. „Am două parcele în cimitiriul Sineasca şi vreau să le vând. Pe fiecare cer câte 1.800 de lei, sunt în zona A, se poate ajunge acolo şi cu maşina. Nu vreau să las la preţ, cine vrea cumpără, cine nu, nu“, a spus Ion Cristea, de 45 de ani, din Craiova.

Afacerea cu locurile de veci nu este ilegală

Conducerea  Regiei Autonome a Domeniului Public şi Fodului Locativ (RADPFL) susţine că în momentul de faţă în niciun cimitir din Craiova nu sunt locuri de vânzare. „La ora actuală avem 5.000 de cereri pentru un loc de veci. Cimitirele Nord şi Ungureni nu s-au mai extins, aşa că aceasta este situaţia în momentul de faţă. Ştim şi noi că se face speculă cu locurile de veci, dar nu avem ce face“, a declarat Ion Petre, directorul RADPFL Craiova. 

Rămâi pe craiova.adevarul.ro şi află cu cât sunt scoase la vânzare locurile de veci

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite