Şpăgarul de la APIA a pierdut apelul şi deocamdată rămâne cu pedeapsa de patru ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii de Apel din Craiova, au decis să îi menţină pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, fostului director al Centrului Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Dolj. Sergiu Dragancea  a fost condamnat anul trecut în luna decembrie la patru ani de închisoare cu executare de Tribunalul. Sergiu Drăgancea este acuzat de luare de mită. A fost nemulţumit de pedeapsa primită şi a fă

Sergiu Drăgancea, fostul director al Centrului Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Dolj, a fost condamnat anul trecut în luna decembrie la patru ani de închisoare cu executare de Tribunalul Dolj. Drăgancea,  a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce lua mită 10.000 de euro de la un denunţător.

Sergiu Drăgancea a fost nemulţumit de pedeapsa primită şi a făcut recurs la Curtea de Apel din Craiova. Magistraţii au decis în urmă cu o jumătate de oră să îi păstreze sentinţa dată de prima instanţă. Fostul director al Centrului Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Dolj, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

Fostul director de la APIA Dolj ar fi cerut banii pentru a asigura protecţia împotriva unor eventuale controale prin teledetecţie dar şi acordarea cu prioritate a subvenţiilor.
Sentinţa dată astăzi de Curtea de Apel din Craiova nu este definitivă. Dr[gancea poate face recurs, care se va judeca la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie.

Citeşte aici ce vorbea Sergiu Drăgancea cu denunţătorul

„Vere, nu mă interesează cui dai, mie să-mi rezolvi problema"

Sergiu Drăgancea a fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 de euro şpagă:

Constantin Gagiu: Fusei, bă, că am încasat ieri barja de porumb. Mă dusei şi-i schimbai. Mai aflaşi ceva?

Sergiu Drăgancea: Nu, dar sunt...Suntem chemaţi la minister. Vineri aflu ceva.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite