Craiova: Soţul profesoarei sinucigaşe a avut un şoc la aflarea veştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii din Pieleşti care o cunoşteau nu îşi explică de ce Gabiela Elisabeta Stelea şi-a pus capăt zilelor, aceasta nelăsând vreun bilet de adio.

Vecinii povestesc că soţul profesoarei a suferit un şoc la aflarea veştii. „ Eu te-am omorât ! Din vina mea ai făcut asta“, a strigat bărbatul. Cei doi soţi erau despărţiţi şi începuseră formalităţile de divorţ. „Când a văzut cadavrul întins pe jos, aproape a leşinat. Soţii Stelea au avut primul termen în procesul de divorţ în ziua sinuciderii femeii.Gabi era o femeie de nota zece, ne ajuta cu bani, iar de multe ori nici nu îi mai cerea înapoi. Îşi iubea copiii ca pe ochii din cap şi îi era frică să nu piardă custodia acestora“, a povestit Ilinca Fira, vecină.

Profesoara era sub tratament psihiatric

Colegii victimei susţin că femeia se comporta normal la şcoală şi că nu le-a spus niciodată că ar avea probleme cu soţul. „Astăzi (joi) am aflat că s-a spânzurat. Trebuia să vină la şcoală, la ore, dar nu a mai ajuns. Era o femeie extraordinară. Nu ştiam de problemele de acasă, dar noi, profesorii, suntem ca nişte actori. Lăsăm necazurile la intrarea în clasă“, a declarat Cornelia Drinceanu, directoarea Colegiului Tehnic Ion Mincu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite