Solomon vrea un stadion nou în Craiova: „Ne uităm în stânga şi vedem mizeria asta de stadion. Trebuie dărâmat şi făcut altul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, îşi doreşte un nou stadion de fotbal pentru craioveni. Deşi Bănia nu mai are echipă în prima ligă, edilul-şef vrea să dărâme actualul stadion „Ion Oblemenco“ şi să construiască o nouă arenă.

În timpul vizitei de astăzi la Sala Polivalentă din Craiova, Antonie Solomon a declarat că îşi doreşte ca primăria Craiova să construiască un nou stadion pe amplasamentul actualei arene „Ion Oblemenco“.

„Ne uităm în stânga şi vedem mizeria asta de stadion. Trebuie dărâmat şi făcut altul. Dar altă investiţie, alt plan de bătaie, găsirea de soluţii financiare. Când mă gândesc ce stadion au cei de la Ploieşti, cei de la Cluj, că la Bucureşti nu mai vorbesc. Îmi pare foarte rău. Deci va trebui să-l dăm jos şi să facem altul mai mare, mai modern, nu ca ăsta cu 18.000 de spectatori. Un stadion cu adevărat modern, aşa cum mi-l doresc eu, cred că se poate face dacă nu în doi ani, cel mult în trei ani e gata“, a declarat Solomon.

Întrebat dacă nu e nevoie şi de o echipă care să joace pe el acesta a spus că „se va face şi echipă, nu ştiu“. „Probabil că tot acest finanţator va face o altă echipă. El e bun să construiască echipe şi să atragă lumea pe stadion. Eu sunt omul rău al Craiovei, îşi permite să discute despre mine în fel şi chip, eu care chiar am ajutat sportul. Atât. Nu mai vreau să fac nici un fel de comentariu despre el (nr. Adrian Mititelu)“, a mai spus edilul-şef.


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite