Solomon, şef de celulă: „Îşi iese din fire doar când îl mai vede pe Mititelu la televizor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, împarte celula din Penitenciarul Galaţi cu alţi 11 deţinuţi, fiind arestat pentru luare de mită.

Solomon este poreclit „Faţă de greiere“ de către colegii săi de suferinţă, cărora le-a câştigat deja simpatia.

Vor să-l pună şef de cameră. E bun şi înţelegător cu toată lumea. Îşi iese din fire doar când îl mai vede pe Mititelu la televizor. Atunci parcă turbează, înjură, face urât. Zice că din cauza lui şi a lui Penescu a ajuns el aici. Şi tot spune că «jigodiile alea» o să ajungă la fel ca el, în puşcărie“, a dezvăluit, pentru gsp.ro, un coleg de detenţie.

Conform aceleiaşi surse, Antonie Solomon le-ar fi dat colegilor de celulă care au acasă o situaţie materială precară câte 300 de lei.

Au rămas toţi mască de gestul lui «Faţă de greiere». Nu se aşteptau la aşa ceva. Unii vor să trimită banii acasă, alţii să-şi mai ia câte ceva de la magazinul penitenciarului. Toţi l-au declarat «fratele lor»  şi nu va mai avea nicio problemă cât timp va rămâne acolo“, a mai spus aceeaşi sursă din penitenciar.

Fostul primar al Craiovei a fost arestat în martie pentru că ar fi primit 50.000 de euro de la omul de afaceri piteştean Cornel Penescu, în schimbul aprobării autorizaţiei de construcţie a unui supermarket.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite