FOTOGALERIE Solomon, în prima zi la primărie după 14 luni: „Vreau să-mi iau concediu zece zile să îmi răsfăţ nevasta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Solomon s-a întors azi-dimineaţă în fotoliul de primar al Craiovei. Edilul a început prima zi de muncă după 14 luni de interdicţie cu întâlniri cu prefectul, şeful CJ Dolj şi mai mulţi directori din primărie.

Edilul a ajuns la primărie la ora 7, fiind aşteptat de funcţionarii publici. Acesta a fost primit în sala mare a municipalităţii cu aplauze, prima întâlnire fiind cu cei doi viceprimari.

“Vreau să văd starea oraşului pentru care am făcut destul. Am devenit supraponderal, mi-a crescut glicemia, adică multe s-au întâmplat negativ în viaţa mea. Dacă justiţia mă va găsi vinovat am să fac puşcărie, dacă nu, nu o să înjur pe nimeni şi nu am să critic pe nimeni pentru ce s-a întâmplat, a declarat azi-dimineaţă Antonie Solomon.

image

Click pe poze pentru FOTOGALERIE cu întoarcerea lui Solomon în primărie!

Răspunzând la întrebările jurnaliştilor, Solomon a vorbit şi despre activitatea celor doi viceprimari, despre care a declarat că „tinereţea îşi spune cuvântul“. „Să treci de la viceprimar şi să ajungi în capul treburilor, aţi văzut cu ce s-a confruntat. Când am spus atunci că au fost momente în care m-am simţit mai bine în puşcărie decât în primărie, nu am glumit“, a mai spus Solomon.

Surpinzător, edilul a declarat că va solicita zece zile de concediu pentru că vrea să plece cu soţia sa în vacanţă. „Vreau să-mi iau un concediu de zece zile. Vreau să-mi răsfăţ nevasta! Vreau să plec cu ea zece zile. Ăsta e primul lucru pe care o să-l fac“, a declarat edilul.

Solomon este liber să să părăseacă oraşul şi să îşi exercite funcţia de primar după ce Curtea de Apel Galaţi a respins săptămâna trecută recursul formulat de procurorii DNA la decizia luată de Tribunalul Galaţi, conform căreia edilul nu mai are interdicţiile stabilite anul trecut, în septembrie, la eliberarea din arest. Primarul nu are voie să părăsească ţara şi trebuie să se prezinte des la Poliţie.

Antonie Solomon a fost arestat la 3 martie 2010 sub acuzaţia că a primit 50.000 de euro mită pentru eliberarea autorizaţiei de construire a hipermarketului PIC din Bănie. El a fost eliberat în acelaşi an, la 8 septembrie, însă magistraţii i-au interzis să părăsească localitatea şi să-şi exercite funcţia. În urmă cu câteva zile, Solomon a declarat că intenţionează să candideze din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.

Află mâine ce au declarat şeful CJ Dolj, Ion Prioteasa, prefectul Nicolae Giugea şi viceprimarul Mărinică Dincă după întâlnire cu edilul-şef, din

image

Citeşte şi:

Antonie Solomon se întoarce în funcţia de primar al Craiovei ! Curtea de Apel Galaţi a respins recursul procurorilor

Solomon: „Primul drum îl fac la Cârna, la părinţii mei“ Află când se întoarce la primărie!

FOTOGALERIE Ultimele 16 luni din viaţa lui Antonie Solomon: arestarea, procesul, eliberarea, nunta şi întoarcerea la primărie

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite