Craiova: Solomon, prima emisiune TV de la arestarea din martie 2010: „Am avut o gură proastă. Poate de la vorba multă şi lungă mi s-a tras“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul fără atribuţii, Antonie Solomon, a participat sâmbătă la o emisiune TV a unui post local din Craiova unde a dat declaraţii despre arestarea de anul trecut şi a povestit ce s-a întâmplat în ultimul an din viaţa sa. Aceasta este prima emisiune televizată la care edilul apare după mai bine de un an.

Printre declaraţiile interesante date de edil se numără şi o explicaţie spusă mai în glumă, mai în serios legat de arestarea din martie 2010. Primarul care nu are voie să îşi exercite funcţia a spus în cadrul emisiunii că unul dintre motive arestării ar fi fost declaraţiile sale.

 “Am avut o gură proastă, bogată. Am înjurat şi în stânga, şi în dreapta, şi când a trebuit, şi când nu a trebuit. Vorbele se restălmăcesc, se fac colaje, se interpretează. Nu vroiam să iau locul nimănui. Poate de la vorba multă şi lungă mi s-a tras”, a spus Antonie Solomon la postul local de televiziune TVS.

Primarul a mai spus că, după arestarea sa, unii funcţionari din primăria Craiova au fost urmăriţi pentru a se afla dacă se duc la procesul care se desfăşura la Piteşti. „Sunt unii care m-au ajutat foarte mult în această perioadă“, a mai spus Solomon. 

Edilul a mai declarat că ar candida la funcţia de primar al Băniei. “Nu ştiu cât va dura cercetarea judecătorească, însă important este că pot să candidez la primărie. Puteam să candidez şi dacă eram arestat. Nu puteam să candidez dacă eram condamnat definitiv”, a mai spus acesta.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite