Solomon: Dacă am să văd că oamenii nu m-au uitat, trebuie să continui mandatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Solomon a afirmat, joi, că se gândeşte dacă se va mai întoarce la Primăria Craiova, susţinând că decizia depinde de familia sa şi, "nu în ultimul rând", de craioveni, iar dacă va constata că oamenii nu l-au uitat atunci îşi va continua mandatul de primar.

Întrebat de jurnaliştii craioveni dacă se gândeşte să se întoarcă la Primărie, Antonie Solomon, care a ieşit, joi, să se plimbe pe străzile din centrul municipiului, a spus: "Mă gândesc. Hotărârea pe care o voi lua va depinde de familia mea, de soţia mea, în primul rând, băiatul meu şi, nu în ultimul rând, de craioveni. Dacă am să văd că oamenii nu m-au uitat şi ce am făcut eu pentru acest municipiu, atunci trebuie să continuu mandatul acesta. Mai târziu, am îmbătrânit. Eu fac parte dintr-un partid. Sunt preşedintele organizaţiei municipale (PDL - n. r.), sunt prim-vicepreşedinte la partid, dacă nu, renunţ la viaţa publică şi mă retrag acasă, la ai mei", citează Mediafax.

Primarul suspendat al Craiovei a fost pus în libertate, miercuri după-amiază, el declarând, la ieşirea din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, în faţa căruia a fost aşteptat de fiul său, că are încredere în justiţia română şi că abia aşteaptă să ajungă la Craiova, la familia sa. Solomon a mulţumit atât familiei sale, cât şi prietenilor care l-au susţinut în perioada în care s-a aflat în arest.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite