Solomon rămâne în arest. Tribunalul Galaţi a respins cererea de liberare sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Galaţi au respins cererea de liberarea sub control judiciar formulată de avocaţii primarului suspendat Antonie Solomon.

Dacă avocaţii vor face recurs, magistraţii Curţii de Apel Galaţi sunt cei care vor decide dacă Solomon poate fi pus în libertatea sub control judiciar. Aceasta este prima încercare de scoatere a edilului din arest de când apărarea acestuia a fost preluată de cunoscutul avocat Gheorghe Mateuţ.

Edilul suspendat a fost susţinut la procesul de ieri de un grup de 70-80 de olteni care au venit la Galaţi în două autocare. Oamenii au depus pe masa judecătorilor o listă cu 30.000 de semnături de susţinere pentru primarul suspendat dar şi câteva mesaje de sprijin din „Jurnalul Libertăţii“, ultima acţiune organizată de susţinătorii primarului.

Ieri, în faţa judecătorilor, primarul Solomon a declarat că vrea să fie eliberat pentru că are de plătit datorii faţă de familie.

„Acum patru ani când am câştigat Primăria Craiovei din primul tur, nu am fost un pericol pentru nimeni. Brusc, deranjez pe toată lumea. Au trecut şase luni de când sunt arestat şi vă cer acum să mă puneţi în libertate. Am un milion de motive să vă cer asta, dar o să vi-l spun pe cel mai important: vreau să-mi plătesc datoriile către familie în această viaţă", le-a spus Solomon judecătorilor.

Dă click pe poza de mai jos pentru a afla toate ştirile din Craiova:

cap ziar ads
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite